Ce spun oamenii despre noi

Ce spun oamenii despre munca noastra minunata

Am selectionat pentru tine cateva din marturiile venite din partea psihologilor, a parintilor, sau a celor care lucreaza cu copii in diverse medii (scoli, gradinite, centre de plasament):

“Chiar in acea seara, obosita fiind si suparata ca nu am mai stat sa se joace cu copiii a plans zgomotos. Si am rugat-o sa spuna ce simte si a zis furie, iar dupa ce s-a linistit mi-a spus ca e trista. Asta inseamna ca a inteles emotiile din visul magicianului. 🙂 Asa ca abia asteptam sa va revedem.”

Cristina Radulescu, mama Irinei, in varsta de 4 ani

 

“Ne-au placut foarte mult spectacolele, atat mie cat si copiilor. Copiii ma roaga sa sa le citesc acasa povestile prezentate in spectacole. Cand le publicati?”

Mihaela Stinghe, mamica a doi copii

 

“Cand rezultatele sunt atat de vizibile, e clar ca programul de dezvoltare emotionala a fost conceput si implementat bine!”

Livia Caciuloiu-Minea, Psiholog

 

“Imi place ca faceti cu bucurie teatru interactiv cu piticii, si ca din interactiunea cu voi cei mici constientizeaza emotii si resurse pe care le au. Imbinati vorbele cu muzica si miscarea/dansul si copiii sunt entuziasmati si foarte atenti. Mai ales ma bucura ca in mod constant cautati sa imbunatatiti piesa!”

Cristina Dinu-Popa, psiholog si fondator al proiectului Jukava

 

“Teatrul pentru copii: „Nimic mai simplu”- ar zice unele persoane- „Cativa actori simpatici distreaza copiii cu povestioare vesele si ii fac sa stea potoliti pentru o ora”. 🙂 Poate ca unele piese de teatru pentru cei mici se rezuma la asta, insa as vrea sa va povestesc despre cum un simplu spectacol de teatru se poate transforma intr-un adevarat catalizator de emotii si de lectii de viata sanatoasa…“

Psiholog Livia Caciuloiu- Minea

 

“Spectacolul pentru copii este un exercitiu de imaginatie excelent, adaptat nevoilor psihologice ale copiilor, menit sa intareasca increderea in sine a celor mici, avand un rol preponderant educativ. Felicitari !

P.S. Astfel de spectacole ar fi binevenite pentru dezvoltarea armonioasa a personalitatii copiilor de toate varstele.”

Miutu Ana-Maria, Psiholog

 

“Piesa a fost construita pe intelesul copiilor si o pot descrie ca fiind antrenanta si atractiva. Mi-a placut faptul ca personajele au interactionat cu copiii si au transmis mesajul intr-o maniera copilareasca. Consider ca cei mici receptioneaza cel mai bine ideile si lucrurile positive prin joaca si distractie si cred ca piesa de teatru a atins exact aceste obiective. Multumim mult !”

Flori Mihalache, Lucrator Social FFM

 

“Se stie ca parabolele sunt eficiente in transmiterea mesajelor catre copii, iar punerea in scena a acestora face ca impactul sa fie si mai mare.

Piesa de teatru a avut avantajul de a capta atentia copiilor, fiind foarte energica si implicand publicul in mod direct.

Mesajele transmise sunt foarte utile copiilor avand in vedere contextul in care acestia traiesc. Partea de final, solutia practica in protectia impotriva cuvintelor descurajatoare, a fost un lucru de inspiratie si pentru noi, adultii in abordarile viitoare privind copiii si problemele lor.”

Anca Dima, Asistent social

 

“Spectacolul Aventura animalelor vorbitoare daruieste copiilor nu numai bucurie si educatie, cei mici primesc foarte mult si la nivel afectiv, sufletesc. La sfarsit copiii imbratiseaza animalutele, iar acestea sunt momente foarte emotionante.”

Irimia Constanta, educator de o viata, mama, bunica

 

“Nenea, nenea, a fost chiar excelenta piesa !”

Copil “Centrul de zi” Fundatia Metropolis

 

„Este de-a dreptul minunat ceea ce faceți, pe baza creativității voastre copiii se bucură de copilarie prin resursele proprii, se redescoperă și devin la rândul lor generatori de content creativ pentru alții.

Unii părinți nici nu știu că există așa ceva, vă dați seama ce viitor au acei copii? Și când stăm să ne gândim, în toată istoria civilizațiilor noastre, oamenii nu au avansat prin „turmă”, ci prin unicitate, prin singularitate. Așa ceva trebuie incurajat, iar cei ce reusesc vor avea o viață plină de miracole. Și asta e bine pentru că … noi când ne educăm copiii, de fapt ne educăm copiii copiilor noștri.”

Tată a doi copii în vârstă de 5 și 8