Campanie de informare

Noi –  cei de la Asociația Micile Emoții Mari – am pornit o campanie de constientizare promovand importanta extraordinara a inteligentei emotionale pentru copiii si adultii din toata lumea si din orice mediu.

Pentru ca din ce in ce mai multi oameni ca constientizeze importanta acestor abilitati am realizat interviuri despre emotii si importanta inteligentei emotionale cu oameni cunoscuti din intreaga lume: artisti, antreprenori si oameni cunoscuti din intreaga lume.

De ce afirmam ca inteligenta emotionala e atat de importanta? 

Peste 120 de pagini cu rezumatele a sute de cercetari stiintifice sugereaza foarte puternic importanta acestor abilitati cosiderate de multi experti abilitati cheie pentru o viata sanatoasa si de succes, dar si pentru imbunatatirea calitatii vietii 🙂

Reducerea costurilor uriașe asociate unor provocari emotionale, îmbunătățirea unui număr mare de aspecte ale vieții: sănătatea, comportamentele ecologice, comportamentele prosociale, realizările academice, rata ocupării forței de muncă, obezitatea, salariul și calitatea muncii, echitatea, scăderea ratei criminalității, a sărăciei și a psihopatologiilor, creșterea creativității – toate au legatura cu dezvoltarea inteligentei emotionale.

Pe site-ul nostru găsiți multe studii care demonstrează cât de importantă este inteligența emoțională pentru copii, adulți și pentru societatea noastră, atât în prezent cât și în viitor. În plus, studiile sugerează că inteligența emoțională poate avea efecte pe termen lung, având un impact pe parcursul întregii vieți.